Een praktische en duurzame kraan

De multifunctionele mengkraan heeft een keramisch binnenwerk en beschikt over een eenvoudige bediening met twee hendels. Eén mengkraan voor warm/koud water en één voor gefilterd zuiver drinkwater dat door het
MONH2O -patroon gefilterd werd.

Het filterpatroon kan zonder gereedschap snel en gemakkelijk vervangen worden. Met één patroon kan 600 liter water met buitengewone kwaliteit behandeld worden.

De MONH2O filterkraan past perfect in iedere keuken en is verkrijgbaar in chroom, chroom mat, terre de france of wit, zij vervolledigen steeds op een elegante manier uw spoeltafel. Laat u verleiden door het innovatieve concept en zijn veelzijdige functionaliteit.

.

 

Indicator voor het vervangen
van de filterpatroon

Innovatief (gepatenteerd) en praktisch indicatiesysteem voor het vervangen van de Monh2o filterpatroon. De elektronische indicator geeft de levensduur van de filterpatroon weer. Een groen knipperlichtje geeft aan dat het water zuiver is, het rood lichtje geeft aan dat de filterpatroon vervangen moet worden.

Waterbesparende perlator

De waterbesparende perlator is standaard beschikbaar op alle MONH2O-kranen. De perlator laat u tot 50 % water besparen terwijl u uw handen wast of de vaat spoelt enz...

 

Product specificaties

hoogwaardige kwaliteit keukenmeng kraan
Groen/rood LED indicatiewanneer de filter vervangen moet worden.
Solid messing kraan vervaardigd in Italia
Keramische schijven
Warm / koud-water toevoer (3/8" compression)
Debiet (warm/koud niet gefilterd water)- 6 L/min. bij 3 bar (aanbevolen druk)
3 Filters in de verpakking inbegrepen
Levensduur van de filter +/- 600 litres of 3 to 4 maanden bij gemiddeld huishoud gebruik)
Monh2o filters reduceren schadelijke stoffen zoals:
o Chlorine (taste and odor)
o Mercury
o Benzene
o Cadmium
o Copper
o Tetrachloroethylene
oToluene


Product afmetingen

Breedte: 154 mm
Hoogte: 297mm

Kwaliteit & Design

MONH2O producten zijn gekenmerkt door de unieke combinatie van innovatieve technologie, kwaliteit en design. Design de fundamentele basis van onze strategie om een product af te leveren met een perfecte balans tussen kwaliteit en technologie. Wij geloven sterk in kwaliteit, craftsmanship, duurzaamheid, functionaliteit en het gebruiksgemak. Dit product is ontworpen met passie en trots. 

Kleuren

In 4 kleuren verkrijgbaar
Chroom . Mat chroom . Terre de France . Wit
bijhorende filtercartridges ook in diverse kleuren beschikbaar.

 

Garantie

MONH2O producten zijn duurzaam ontworpen en zijn getest om een langdurig gebruik te garanderen. Wij verzekeren u dat de gebruikte materialen beantwoorden aan onze kwaliteits eisen. Wij zijn trots dat we u 5 jaar garantie kunnen geven.
MONH2O geeft
5 JAAR GARANTIE vanaf de dag van uw aankoop (niet geldig voor de filtercartridge) op alle fabricage- of materiaal fouten, wanneer deze is geinstalleerd en gebruikt volgens de gebruikers- en installatiehandleiding.