Filteren naargelang uw behoefte

De MONH2O -patroon filtert naargelang uw behoefte. U kunt kiezen tussen 4 verschillende patronen naargelang de kwaliteit van het water.
Deze patronen filteren in verschillende stappen.Stap 1: het voorfilteren (anti-sediment), het water loopt langs een filter van 0,02 micron die alle deeltjes in het leidingwater zoals zand en onzuiverheden tegenhoudt.

Stap 2: het water loopt langs de natuurlijke actieve koolstoflaag (coconut) die slechte smaken en geuren (chloor, insecticiden, pesticiden, onkruidverdelgers en andere schadelijke stoffen) tegenhoudt.

Stap 3: het water loopt langs een laag KDF ® (een legering van koper en zink), die zorgt voor een oxydantreductie om zware metalen zoals lood, kwik, bromide, waterstofsulfide, calciumcarbonaat, magnesium, chroom enzovoort, te elimineren of te reduceren en zo onschadelijk te maken.

Stap 4: de actieve koolstof met zilverdeeltjes behandelt alle bacteriën en stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Stap 5: het water loopt langs magneten die het water dynamiseren. Hierdoor wordt het redoxpotentieel verhoogd, wat goed is voor de gezondheid.

 Kleuren

In 3 kleuren verkrijgbaar
Mat chroom . Terre de France . Wit