Besparen in vele opzichten


Het MonH2O-filtersysteem is milieuvriendelijk omdat u geen plastic- of glazen flessen meer gebruikt. Er is een grote hoeveelheid energie nodig om plastic flessen met water te vullen, naar de winkel te vervoeren en koel te bewaren. De productie slorpt kostbare brandstof op en de recyclage grote hoeveelheden energie. Als u tot nu toe uw water in plastic flessen kocht maar het verbruik van plastic flessen wilt verminderen, is het -filtersysteem iets voor u.
Bovendien hoeft u niet langer zelf plastic met flessen van de winkel naar huis te zeulen !

 

  

Besparen

Drinkwater van de kraan is een goedkoop en praktisch alternatief voor mineraalwater in flessen.
Een liter mineraalwater kost gemiddeld ongeveer 0,5 €.
Een liter ongefilterd drinkwater kost slechts ongeveer 0,005 €.
Het filteren van kraanwater kost slechts ongeveer 0,06 €.

 

 
Energie besparen

Met het MONH2O filter systeem spaar je ons leefmileu, doordat je geen gebruik meer maakt van plastiek PET flessen. Er is veel energie nodig om de flessen te vervaardigen , te vullen , te transporteren naar de winkel, ze te koelen en na gebruik te recycleren. Meer nog ! je hoeft ze ook niet meer van de winkel naar je huis te sleuren, wat soms ook al een zware krachtinspanning kan zijn.
 


Afval besparen


Als je steeds flessenwater koopt en toch graag wil meehelpen aan het verminderen van de afvalberg, denk er dan aan om eventuueel een MONH2O kraan aan te schaffen.

Wist je dat? het handevol geld en veel energie kost om je afval te recycleren. Slechts 13% van de gebruikte plastieke flessen wordt gerecycleerd. Werelwijd beland 8 op de 10 plastiek flessen op een afvalberg, en het kost 450 jaar vooraleer een plastiek fles natuurlijk afgebroken is. ! Plastieken PET flessen zijn een algemeen gevaar voor ons milieu, ze slorpen groten hoevelheden brandstof op, en veroorzaken een grote berg afval.

Dit innovatieve product dat we ontwikkeld hebben, verzekerd het economisch en ecologisch gebruik van water, behoud van ons mileu, en verhoogd ons comfort. Samen met onze klanten kunnen we werken aan de toekomst voor het behoud van onze prachtige planeet. Dank u.